CATERING-PALVELUT

Laadukas palvelukokonaisuus

Tarjoamme kattavat catering-palvelut Mustasaaren ja Vaasan seudulla, niin yrityksille kuin yksityisillekin. Kolmenkimaran catering tarjoaa korkealuokkaiset maut erilaisiin juhlapöytiin.

Ammattitaitoinen catering-palvelu toteuttaa tarjoilun aina kuhunkin tilaisuuteen sopivasti, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Kun jätät pitopalvelun ammattilaisten hoidettavaksi, sinä voit nauttia juhlasta tai tapahtumasta rennoin mielin. Palveluumme kuuluvat herkullisen ruoan lisäksi, maistuvat makeat sekä laadukkaat asiat ja ruokailuvälineet sekä ammattitaitoiset tarjoilijat.

Hyvä pitopalvelu kruunaa juhlan kuin juhlan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Kolmenkimaran monipuolisista catering-palveluista!

Tarjouspyyntö>>

Catering yrityksille

Toteutamme herkulliset ja mieleenpainuvat catering-palvelut erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin. Olemme toteuttaneet yritysten pitopalvelun niin pikkujouluihin, kesäjuhliin, rapujuhliin, syntymäpäiviin, rapujuhliin ja läksiäisiin sekä erilaisiin kokouksiin ja seminaareihin. Tarjoamme monipuoliset catering-palvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Meillä on valmiit menut erilaisiin tapahtumiin. Käytämme raaka-aineissa aina mielellämme sesongin mukaisia tuotteita. Kesäjuhlien tarjoilussa käytämme paljon kotimaisia marjoja ja kasviksia. Meillä on monipuolinen alan ammattitaito ja joulun alla järjestettäviin tapahtumiin suunnittelemme mielellämme perinneruokamenun tai siihen pohjautuvan modernimman tarjoilun.

Panostamme pitkälle myös kotimaisuuteen ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin. Catering-palvelumme on kokonaisvaltaista ja sopimuksen mukaan siihen voi kuulua ruokien lisäksi astiat, pöytäliinat, lautasliinat ja ruokailuvälineet. Kauttamme saat myös asiansa osaavan ja palvelualttiin henkilökunnan tarjoiluun.

Kaikille sopiva pitopöytä

Monipuolisessa keittiössämme valmistuvat niin täytekakut, leivonnaiset kuin erilaiset voileipäkakutkin. Valmistamme herkulliset ruoat, cocktail-palat ja pikkusuolaiset sekä muut suositut juhlaruoat. Tarjoamme catering-palvelut Mustasaaren ja Vaasan lähiseuduilla. Menun suunnittelussa huomioimme aina asiakkaan ja vieraiden erityistoiveet, kuten esimerkiksi erityisruokavaliot. Täytekakut ja leivonnaiset sekä osa ruoista voidaan aina valmistaa tarpeen mukaan vähälaktoosisena, laktoosittomana, gluteenittomana tai maidottomana. Mikäli ruokavalion huomiointi ei ole mahdollista, ehdotamme ruokalajille aina vastaavaa vaihtoehtoa.

Kysy myös erityisruokavalioiden vaihtoehdoista!