MUISTOTILAISUUDET

Pitopalvelu hautajaisiin

Surun kohdatessa kaikki apu hautajaisia suunniteltaessa on tarpeen. Juhlapalvelu Kolmenkimara suunnittelee ja toteuttaa hautajaisten ja muistotilaisuuksien pitopalvelun asiakkaan toiveita kunnioittaen. Autamme sinua järjestelyissä Vaasan ja Mustasaaren seuduilla. Meillä on vankka kokemus pitopalvelun ja tarjoilun järjestämisestä hautajaistilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa huomioida ja kohdata hautajaisvieraiden surun lämmöllä.

Hautajaisten järjestely on raskasta aikaa ja ulkoistamalla kestityksen pitopalvelulle, voit keskittyä rauhassa surutyöhön. Meillä on valmiit menuvaihtoehdot, joista voitte valita mieleisenne vaihtoehdon. Monipuoliseen pitopalveluumme kuuluvat niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset sekä kattavan valikoiman erilaisia ruokalajeja.

Huomioimme hautajaisten pitopalvelussa tarvittaessa myös erityisruokavaliot aina kasvisruokavalioista ruoka-aineallergioihin. Täytekakut ja leivonnaiset sekä useimmat pikkusuolaiset ja ruoat ovat saatavilla myös tarpeen mukaan vähälaktoosisena, laktoosittomana, gluteenittomana tai maidottomana. Tarjoamme myös aina vastaavaa vaihtoehtoa, mikäli ruokavalion huomiointi jossain ruokalajissa ei ole mahdollista.

Kun etsit hyvää pitopalvelua hoitamaan hautajaisten tarjoilun, ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää palveluistamme. 

Ota yhteyttä sähköpostilla tai kysy tarjous>>

Catering muistotilaisuuteen

Kun suru kohtaa elämän tiellä, me olemme apunasi muistotilaisuuden tarjoilua suunniteltaessa. Meillä on valmiita menuehdotelmia, joiden pohjalta voimme rauhassa suunnitella tarjoilun yksityiskohdat, kun suuret linjat ovat jo valmiina.

Asiansa osaava henkilökuntamme on avainasemassa muistotilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä. Valmistamme ruoat vuosien kokemuksella ja tarjoilijamme hoitavat tarjoilun vankalla ammattitaidolla.

Muistotilaisuuden tarjoilu voi sisältää joko pitopöydän tai se voi olla pelkkä kahvitus, johon toteutamme voileipäkakun, täytekakun sekä pikkusuolaiset ja muut leivonnaiset toiveidenne mukaan.