JUHLAPALVELUT

Perhejuhlat

Juhlapalvelu Kolmenkimara toteuttaa maukkaat pitopalvelumenut erilaisiin perhejuhliin, kuten häihin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ja muihin valmistujaisiin, syntymäpäiviin sekä ristiäisiin ja muihin juhliin. Meillä on valmiita menuvaihtoehtoja kaikkiin tilaisuuksiin, joista voitte valita teille mieluisimman. Voimme yhdessä suunnitella juhlaanne sopivan tarjoilukokonaisuuden.

Perhejuhlien suunnittelu ja toteutus vie paljon aikaa. Erityisesti isot juhlat, esimerkiksi häiden, ylioppilasjuhlien ja 50-vuotisjuhlien järjestelyyn kulutetaan paljon koko perheen resursseja. Kun käytät asiantuntevaa juhlapalvelua, säästät sekä aikaa että hermoja ja voit nauttia juhlapäivästä rennoin mielin.

Tarjoamme kokonaisvaltaista juhlapalvelua, järjestetään juhlat sitten kotona tai vuokratuissa tiloissa. Palveluumme kuuluvat ruokien ja juomien lisäksi tarvittaessa myös astiat, pöytäliinat, lautasliinat sekä ammattitaitoiset tarjoilijat.

Aloita juhlajärjestelyt rennosti ja ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan!

Tarjouspyyntö>>

Yritysjuhlat

Kolmenkimara valmistaa herkulliset tarjoilut myös erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin. Tilaisuuteen sopiva ja maukas ruoka sekä ammattitaitoiset tarjoilijat luovat yritystapahtumastasi ikimuistoisen. Juhlapalvelu Kolmekimara valmistaa pitopalvelun vankalla kokemuksella Vaasan seudulla.

Autamme mielellämme yritysjuhlan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme valmiit menuvaihtoehdot erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Esimerkiksi kesäjuhlien tarjoilussa huomioidaan kauden marjat ja kasvikset ja pikkujouluissa käytämme mielellämme perinneruokia tai niistä modernisoituja vaihtoehtoja. Panostamme pitopalvelumme raaka-aineissa kotimaisia ja lähellä tuotettuja tuotteita. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa juhlan ja tarjoilun onnistumisen juhlan alusta loppuun saakka.
Kun etsit hyvää pitopalvelua juhlaasi, ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan! Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää palveluistamme. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä sähköpostilla!