YRITYSJUHLAT

Yritysjuhlien pitopalvelu

Juhlapalvelu Kolmekimara tarjoaa kokonaisvaltaista pitopalvelua yrityksille ja yhteisöille Vaasan seudulla. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten tilaisuuksien pitopalvelusta. Menu-vaihtoehdoistamme löydät varmasti mieluisan tarjoiluvaihtoehdon niin yrityksen pikkujouluihin, kesätapahtumiin, vuosijuhliin, läksiäisiin sekä moniin muihin yritysjuhliin. Suunnittelemme pitopalvelun kokonaisuuden aina asiakaskohtaisesti, yrityksen luonteen ja tarpeenmukaisesti. Tilaisuuteen sopiva ja maukas juhlatarjoilu sekä asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että tapahtumasta tulee ikimuistoinen Tilaa siis laadukas pitopalvelu yritysjuhliin Juhlapalvelu Kolmenkimaralta Vaasassa. 

Yritystilaisuudet

Tarjoamme yksilöllistä pitopalvelua Vaasan seudun yrityksille ja yhteisöille. Meillä on vankka kokemus erilaisista yritystilaisuuksista. Suunnittelemme tarjoilun aina asiakasyrityksen sekä tilaisuuden luonteen ja tarpeen mukaisesti. Meillä on valmiit menuvaihtoehdot monenlaisiin yritystilaisuuksiin ja juhliin.

Toteutamme pitopalvelun asiakkaan omissa yritystiloissa tai vuokratiloissa. Pitopalvelumme on kokonaisvaltainen ja se kattaa niin ruoat tarvittaessa juomatkin. Lisäksi kauttamme on mahdollista saada myös astiat, ruokailuvälineet, pöytäliinat ja lautasliinat sekä ammattitaitoiset tarjoilijat, jotka huolehtivat tilaisuuteen osallistuvien ruoka- ja juomatarpeista.

Kun tarvitset hyvää pitopalvelua yritystilaisuuteesi, ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan! Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Tarjouspyyntö>>

Pikkujoulut ja kesätapahtumat

Yleisimpiä yritystilaisuuksia ovat yrityksen pikkujoulut ja erilaiset kesäjuhlat ja -tapahtumat. Yritysjuhlat ovat hyvä tapa kiittää niin työntekijöitä kuin yhteisyökumppaneitakin kuluneesta vuodesta. Yrityksen pikkujoulut ja kesätapahtumat kuluttavat paljon ylimääräisiä resursseja, joten vähintään tarjoilun suunnittelu ja toteutus kannattaa ulkoistaa. Jättämällä juhlan tai tilaisuuden pitopalvelun Juhlapalvelu Kolmenkimaran käsiin säästät aikaa ja rahaa. 

Hyödynnämme sekä pikkujoulujen että kesäjuhlien tarjoilun suunnittelussa aina kauden raaka-aineet. Pikkujouluihin toteutamme joko perinteisen joulupöydän tai samoista raaka-aineista modernisoidumman pitopöydän. Kesäjuhlissa käytämme mielellämme kauden marjoja ja kasviksia, niin pääruoissa kuin jälkiruoissakin. Arvostamme ruokaa ja haluamme suosia kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.