Pitopalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu Kolmenkimara tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa pitopalvelua Vaasan seudulla. Kun suru kohtaa elämän tiellä, me olemme apunasi muistotilaisuuden tarjoilua suunniteltaessa. Meillä on valmiita menuehdotelmia, joiden pohjalta voimme rauhassa suunnitella tarjoilun yksityiskohdat kun suuret linjat ovat jo valmiina. Asiansa osaava henkilökuntamme on avainasemassa muisto-tilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä. Valmistamme ruoat vuosien kokemuksella ja tarjoilijamme hoitavat tarjoilun vankalla ammattitaidolla. Muistotilaisuuden tarjoilu voi sisältää joko pitopöydän tai se voi olla pelkkä kahvitus, johon toteutamme voileipäkakun, täytekakun sekä pikkusuolaiset ja muut leivonnaiset toiveidenne mukaan.   Kun etsit hyvää pitopalvelua hoitamaan hautajaisten tarjoilun, ota yhteyttä  Juhlapalvelu Kolmenkimaraan. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostilla!
ALOITUS CATERING JUHLAPALVELU YRITYSJUHLAT YHTEYSTIEDOT

Pitopalvelu hautajaisiin Vaasan seudulla

Surun kohdatessa kaikki apu hautajaisia suunniteltaessa on tarpeen. Juhlapalvelu Kolmenkimara suunnittelee ja toteuttaa hautajaisten ja muistotilaisuuksien pitopalvelun asiakkaan toiveita kunnioittaen. Palvelemme laajasta Vaasan ja Mustasaaren seuduilla. Meillä on vankka kokemus pitopalvelun ja tarjoilun järjestämisestä hautajaistilaisuuksiin. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta, joka osaa huomioida ja kohdata hautajaisvieraiden surun lämmöllä. Hautajaisten järjestely on raskasta aikaa ja ulkoistamalla kestityksen pitopalvelulle,  voit keskittyä rauhassa surutyöhön. Meillä on valmiit menuvaihtoehdot, joista voitte valita mieleisenne vaihtoehdon. Monipuoliseen pitopalveluumme kuuluvat niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset sekä kattavan valikoiman erilaisia ruokalajeja. Huomioimme hautajaisten pitopalvelussa tarvittaessa myös erityisruokavaliot aina kasvisruokavalioista ruoka-aineallergioihin. Täytekakut ja leivonnaiset sekä useimmat pikkusuolaiset ja ruoat on saatavilla myös tarpeen mukaan vähälaktoosisena, laktoosittomana, gluteenittomana tai maidottomana. Tarjoamme myös aina vastaavaa vaihtoehtoa, mikäli ruokavalion huomiointi jossain ruokalajissa ei ole mahdollista.  
Tilaa pitopalvelu hautajaisiin Kolmenkimaralta Vaasassa Pitopalvelu ja noutopöytä muistotilaisuuteen Vaasassa Hautajaisten pitopalvelun järjesteää Kolmenkimara Vaasassa pitopalvelun koko kuva

Pitopalvelu hautajaisiin Vaasan seudulla

Surun kohdatessa kaikki apu hautajaisia suunniteltaessa on

tarpeen. Juhlapalvelu Kolmenkimara suunnittelee ja toteuttaa

hautajaisten ja muistotilaisuuksien pitopalvelun asiakkaan

toiveita kunnioittaen. Palvelemme laajasta Vaasan ja Musta-

saaren seuduilla. Meillä on vankka kokemus pitopalvelun ja

tarjoilun järjestämisestä hautajaistilaisuuksiin. Meillä on

ammattitaitoinen henkilökunta, joka osaa huomioida ja kohdata

hautajaisvieraiden surun lämmöllä.

Hautajaisten järjestely on raskasta aikaa ja ulkoistamalla kestityksen pitopalvelulle, voit keskittyä rauhassa surutyöhön. Meillä on valmiit menuvaihtoehdot, joista voitte valita mieleisenne vaihtoehdon. Monipuoliseen pitopalveluumme kuuluvat niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset sekä kattavan valikoiman erilaisia ruokalajeja. Huomioimme hautajaisten pitopalvelussa tarvittaessa myös erityisruokavaliot aina kasvisruokavalioista ruoka-aine- allergioihin. Täytekakut ja leivonnaiset sekä useimmat pikku- suolaiset ja ruoat on saatavilla myös tarpeen mukaan vähä- laktoosisena, laktoosittomana, gluteenittomana tai maidot- tomana. Tarjoamme myös aina vastaavaa vaihtoehtoa, mikäli ruokavalion huomiointi jossain ruokalajissa ei ole mahdollista.  

Pitopalvelu muistotilaisuuteen

Juhlapalvelu Kolmenkimara tarjoaa ammattitaitoista ja luotet-

tavaa pitopalvelua Vaasan seudulla. Kun suru kohtaa elämän

tiellä, me olemme apunasi muistotilaisuuden tarjoilua suunni-

teltaessa. Meillä on valmiita menuehdotelmia, joiden pohjalta

voimme rauhassa suunnitella tarjoilun yksityiskohdat kun

suuret linjat ovat jo valmiina.

Asiansa osaava henkilökuntamme on avainasemassa muisto-

tilaisuuden pitopalvelun järjestämisessä. Valmistamme ruoat

vuosien kokemuksella ja tarjoilijamme hoitavat tarjoilun

vankalla ammattitaidolla. Muistotilaisuuden tarjoilu voi sisältää

joko pito-pöydän tai se voi olla pelkkä kahvitus, johon

toteutamme voileipäkakun, täytekakun sekä pikkusuolaiset ja

muut leivonnaiset toiveidenne mukaan.

Kun etsit hyvää pitopalvelua hoitamaan hautajaisten tarjoilun, ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostilla!
MENU