HÄÄTILAISUUDET

Tee hääpäivästäsi ikimuistoinen

Tarjoamme korkealuokkaiset pitopalvelut häihin ja muihin perhejuhliin Vaasan lähiseudulla. Häät ovat yksi elämän suurimmista juhlista ja häitä järjestettäessä on erittäin tärkeää palkata luotettava catering-palvelu. Häät muistetaan kauniin morsiamen ja komean sulhasen lisäksi usein maukkaasta ruoasta ja hyvästä musiikista. Tilaisuuteen sopiva ja maistuva tarjoilu sekä ammattitaitoiset tarjoilijat luovat hääjuhlastasi ikimuistoisen. Juhlapalvelu Kolmenkimara valmistaa häätarjoilut vankalla ja monipuolisella kokemuksella Vaasan seudulla.

Autamme menunne suunnittelussa ja teemme juuri hääparin näköisen juhlan, jossa ystäväsi ja sukulaisesi viihtyvät ja nauttivat kuin kuninkaalliset konsanaan. Varmista siis juhliesi onnistuminen ja varaa ajoissa aika suunnittelupalaveriin. Valmistamme herkulliset tarjoilut aina alkupaloista monipuolisiin ja herkullisiin pääruokiin. Meiltä saat myös maukkaat täytekakut ja muut leivonnaiset sekä cocktailruoat ja muut suositut juhlatarjoilut. Palveluumme kuuluvat ruokien lisäksi myös astiat, pöytäliinat, lautasliinat, ruokailuvälineet sekä kokeneet ja palveluhenkiset tarjoilijat.

Aloita hääjärjestelyt rennosti ja ota yhteyttä Juhlapalvelu Kolmenkimaraan!

Tarjouspyyntö>>

Catering häihin

Hääjuhlan valokeilassa on hääparin lisäksi maittava pitopöytä. Häiden suunnitteluun käytetään valtavasti aikaa, ja usein rahaakin, hyvin suunniteltu häätarjoilu kruunaa hääjuhlan. Autamme mielellämme järjestämään juhlan, joka säilyy muistoissa läpi elämän. Asiantunteva henkilökuntamme takaa juhlan ja tarjoilun onnistumisen hääjuhlan alusta loppuun saakka.

Olemme kestinneet useita hääjuhlia, niin isoja kuin pieniäkin, Vaasassa ja lähialueilla vankalla kokemuksella. Meiltä saat laadukkaan pitopalvelun lisäksi myös vinkkejä juhlapaikoista ja muista järjestelyistä. 
Tarvittaessa huomioimme vieraiden erityisruokavaliot sekä asiakkaan muut erityistoiveet. Täytekakut, leivonnaiset sekä ruoat voidaan lähes kaikki valmistaa vähälaktoosisena, laktoosittomana, gluteenittomana tai maidottomana. Mikäli erityisruokavalion huomioiminen ei ole mahdollista, teemme ehdotelman vaihtoehtoisista ruokalajeista.

Herkullinen häämenu kruunaa elämänne tärkeimmän päivän!